Læg din virksomhed på Googles Maps

Skrevet af Abelone Glahn

Det øger din synlighed, hvis din virksomhed kan findes på Googles kort, de såkaldte googlemaps. Her har jeg for eksempel søgt på google på “kommunikation + Falster” og vupti kommer de to firmaer, som jeg er involveret i op i søgeresultatet. Amedia, der bor på falster, og First Link, der bor på Lolland. Man kan sågar se fotos på begge profiler – det er nemlig nogle, vi selv har lagt ud!
Kommunikationsbureauer på Lolland og Falster

Det øger din synlighed, hvis din virksomhed kan findes på Googles kort, de såkaldte googlemaps.

Mange virksomheder ligger der allerede med sparsomme oplysninger, som alene er skabt af en samkøring af telefondatabase med google, og det er irriterende at ligge der med forkerte eller mangelfulde oplysninger, så tag sagen i egen hånd, og opret dig under Google local.

Virksomheden bliver endnu mere synlig, når du lægger den ud på Google Local Maps

Det koster ingen ting, ud over, at du bruger tid på at oprette en googlekonto – hvilket er gratis, og at du afsætter 15 minutter til at opdatere din virksomheds data.

Du får også muligheden for at integrere kortet på din hjemmeside. Du klikker på “link” og får to koder, dels et direkte link, dels en Embed-kode, som du kan bruge til at integrere kortet på din hjemmeside.

Du kan tilføje åbningstider, betalingsmåder, parkeringforhold, du kan lægge billeder ind, links ind, en hel masse.
OG, hvad mest interessant er, folk kan anmelde dit sted. Disse anmeldelser bliver også vist.
Det kan godt betale sig for jer, der har forretninger eller lignende, som folk ligefrem kan besøge, at bede gæster om at skrive noget på google local, for eksempel når de rejser fra din bed & breakfast eller når de har handlet i din gårdbutik.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 15. juni 2010 i kategorien: Dit virtuelle håndtryk,Gode råd,Markedsføring,Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: