Kvindernes 13 faldgruber: Hjælp Annette

Skrevet af Karen Lumholt

I bogen “Fra biks til business” bringer jeg tretten cases, som repræsenterer de typiske faldgruber, som kvinder nemt falder i, når vi starter egen virksomhed. Som regel falder vi kun i en enkelt gang eller to – og så kommer vi videre. Størstedelen af de kvinder, der starter virksomhed, går det jo godt! Men hvorfor ikke være bevidst om de fejl, som rigtig mange af os gør i starten – og så prøve at undvige dem?

Og hvorfor ikke hjælpe de kvinder, som er faldet i en af de 13 faldgruber, med at komme videre?

Her kan du læse den første case i Kapitel 4, om Annette. Kom meget gerne med dit bud på, hvordan Annette kommer videre:


Hyggelig redebygning

Annette har startet virksomhed hjemmefra, hun tilbyder coaching. Hun har fået en god ven til at lave hjemmesiden i pænt design. Farverne skal gå igen på visitkort, prisliste, dørskilt osv. Hun har en del udgifter på den slags. Der skal være et par gode lænestole, flipover, pæne planter at kigge på, vægge, der er blevet malet i de rigtige farver. Kontoret skal fungere, der skal være en god ”chi” (energi) Alt fra clips til dørmåtte matcher. Hun nusser og flytter rundt på ting og retter på puderne. Men Annette har stadig ikke fået en eneste kunde.

Hvad skal Annette gøre?

Kom med dit bud her på bloggen – og deltag i diskussionen af, hvad det er kvinder er gode til som selvstændige – og hvor vi kan blive bedre.
Du kan læse mere om baggrunden for de 13 cases i “Fra biks til business” kapitel 4.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 20. november 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: