Kvinder med vokseværk på banen

Skrevet af Julie Lindegaard

Både journalist Abelone Glahn og jeg har blogget om kvinder de seneste dage – og selv om jeg personligt ind imellem er ret træt af at se den gamle krikke blive trukket ud af stalden, så det optager mig stadig – alt det med kvinder, vækst, rollemodeller og ledelse.

Og jeg er åbenbart ikke den eneste. Dans Industri er også optaget af, hvad der får kvinders virskomheder til at vokse (eller “vækste” som en eller anden tosse har haft held med at omdøbe det til) – og derfor inviterer de kvnder med vokseværk til møder landet over. Se invitationen her

Dansk Industri skriver om de fem arrangementer landet over:

“Mindre end en trejdedel af alle iværksættere er kvinder, og endnu færre kvinder skaber vækst. Når kvinder fylder så en lille del af vækstlaget, går vi glip af deres iderigdom og talenter. Det er problematisk i en tid, hvor det er helt afgørende for dansk erhvervsliv, at have et sundt og dynamisk vækstlag, med mange bud på, hvad der er fremtidens virksomheder i et globalt marked.
(…)
Vi har derfor taget initiativ til disse fem arrangementer, hvor vi inviterer kvindelige virksomhedsejere til at debattere, hvad der skaber – og forhindrer – vækst i deres virksomheder. Vi håber, at vi med arrangementerne kan inspirere flere kvinder til at tage springet og skabe vækst. Og at vi bliver klogere på og bedre til at skabe de rammevilkår, som kan hjælpe dem på vej.”

Jeg ser frem til arrangementet – og ikke mindst udfaldet! Glæder mig allerede til at læse om, hvordan Dansk Industri vil følge op – og være med til at gøre en forskel.
Og for at bruge et slidt – men effektfuldt slogan, så er der vel i første omgang kun et at sige til os kvinder: JUST DO IT!

Hvis du har et par gode bud på, hvad der skal til for at flere kvinder vil vokse, så lad mig da endelig høre dine bud.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 3. august 2008 i kategorien: Diverse,Netværk og networking . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: