Kvinder i erhvervslivet??

Skrevet af Julie Lindegaard

Jeg har før blogget om manglen på kvinder i dansk erhvervsliv før… men nu er emnet aktuelt igen for mig… Jeg undres!
Jeg er netop blevet inviteret til Svendborg Kommunes nyeste tiltag overfor erhvervslivet – morgenmøder uden dagsorden……

Borgmesteren vil gerne tage temperaturen på kommunens erhvervsliv – og har derfor besluttet at bruge en række morgener på at møde erhvervslivet. Ved hvert møde inviteres cirka 25 erhvervsfolk til at komme med input og skabe dialog om kommunens service mv.
Glimrende ide…..

Jeg har den seneste tid været kørt lidt metaltræt i kvindenetværk og den evige debat om kvinder, arbejdsliv, familieliv og karriere, der har været gennem flere år i min omgangskreds. Men da jeg modtog listen over de andre inviterede til morgenmødet gik det op for mig at den debat langt fra er uaktuel…
På listen to kvinder. Den ene er mig…. Resten er mænd.

Hmmm – hvor er kvinderne på Sydfyn???
Mon ikke det er et meget godt billede – også på landsplan, der viser at når man samler 25 virksomhedsledere – så er cirka 2 af dem kvinder… Resten er mænd!

Hmmm – jeg undres…..

[tags] kvinder, sydfyn, svendborg, morgenmøder [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 1. februar 2009 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: