Femi Oshagbemi og Michael Carøe Andersen

Femi (1983) og Michael (1979) startede i september 2006 mikrovirksomhed Arb Design, hvor de arbejder for at skabe en god oplevelse for brugeren af software igennem design. 

Our blog will be bilingual, as we are two people blogging here – a Dane and an Irishman.

My name is Femi Oshagbemi, and I was born in Nigeria, but grew up in Belfast, Northern Ireland. I graduated from Queen’s University Belfast in Computer Science in 2005. After graduation I went to Michigan for one year to work as a software developer, which is were I met Michael.

Jeg hedder Michael Carøe Andersen og tog også til USA efter at have afsluttet min kandidatgrad i Informatik fra Aalborg Universitet. Jeg arbejdede hos Menlo Innovations på samme tid som Femi, og da vi vendte tilbage til Europa efter et år, valgte vi at starte et firma sammen.

Vores tilgang til det at drive virksomhed er, at det skal være sjovt og spændende. Målet er ikke at have et flot domicil og fem ansatte.
Derfor vil vi også lave de ting, vi har lyst til, imens vi prøver os selv af og udnytter den frihed, der er ved at være sin egen chef.

Vores passion er godt software, og vi vil i denne blog bl.a. give vores syn på software og teknologi, og hvordan det relaterer sig til mikrovirksomheder – både som bruger og udvikler af software.
Vi vil også skrive om, hvordan det er at være nystartet, og hvilke overvejelser vi gør os i den forbindelse.

I Arb Design specialiserer vi os i interaktionsdesign, hvilket vil sige, at vi hjælper organisationer med at tilfredsstille deres brugeres behov igennem design af software. Vi producerer design til online-, håndholdt- og desktopapplikationer målrettet mod et specifikt markeds primære brugere.
Vi lever efter mottoet Useful Through Design, og tror på, at et godt design skal give brugere mulighed for at opfylde deres mål ved let, intuitivt og effektivt at bruge et system.

Be Sociable, Share!

Bøger til selvstændige: