Konsekvens af dine valg!

Skrevet af Allan Ravn

Hvad vælger du?
Du er rent faktisk selv herre over dette spørgsmål, og dit svar vil være afgørende for dit liv…. Så tør du stå ved dine valg? Tør du foretage valg, som måske ikke lige er efter bogen, men efter din egen “mavefornemmelse”?

For nogle måneder siden havde jeg et valg, jeg skulle gøre. Jeg skulle vælge mellem, at sige min mening, fortælle om min erfaring, give kritik/feedback, i en virksomhed, hvor jeg inderst inde godt vidste, at det ikke ville blive modtaget specielt konstruktivt. Men jeg vidste, fra dyrkøbt erfaring, at jeg havde ret.
Og jeg kendte konsekvenserne, hvis denne virksomhed fortsatte med bind for øjnene.
Så hvad gjorde jeg?

Jeg skal være ærlig at sige, at det tog mig et par dage, at komme til min beslutning, – mit valg. Jeg valgt at udtrykke alle de erfaringer jeg havde, al den feedback, al den kritik og al den frygt, som jeg gik med, hvis ikke virksomheden satte en anden kurs…
– Og det føltes fantastisk bagefter 🙂

Men lykken var dog kort. Jeg blev få dage efter bedt om, at forlade stedet hurtigt muligt…!

Jeg er dog, den dag i dag, glad for min beslutning om at ytre mig. Det er en stor del af mig, som person, at have holdninger og stå ved dem, og det ville jeg ikke øve vold på. Jeg kendte dog godt den yderste konsekvens, som blev effektueret. Men jeg forlod stedet men oprejst pande…. Og jeg ville til hver en tid gøre det samme igen.

Så når du vælger din aktion, så tænk lige endnu engang over, om du kan leve med konsekvensen? Og husk på, at der er ligeså stor konsekvens ved ikke at gøre noget…

Mange hilsner

Allan

P.S. Ovennævnte virksomhed er idag i store økonomiske vanskeligheder, og overlever kun på nåde fra kreditorer… (man fristes til at sige, ….hvad sagde jeg. Men det siger jeg selvfølgelig ikke 🙂

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 18. september 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: