Konkolleger in action

Skrevet af Abelone Glahn

Margrete Bak og Abelone Glahn

Konkolleger i arbejde - Margrete Bak og Abelone Glahn

De sidste to dage har jeg været i “træningslejr” sammen med min nærmeste konkurrent og kollega, Margrete Bak, som har opfundet ordet konkollega.
Vi mødes hvert halve år for at gennemgå vores forretninger og deres udvikling. Vi bruger denne skabelon til at få et overblik over vores planer. (Her ser du en tidligere udgave af min ti års plan). Vi ser på, hvad vi har udrettet siden sidst, og derefter ser vi på, hvad vi vil de næste år.

Det er en fantastisk anbefalelsesværdig øvelse at sætte sig sammen med en kollega og få en andens syn på ens virksomhed. Ved at mødes med jævne mellemrum får man tillige én, som holder tråd i, hvad man lovede at gøre noget ved sidst, og en som kan glædes over, hvad der er lykkedes.
For mig har det for eksempel været rigtig sjovt at se, at jeg for snart 3 år siden begyndte at skrive i min plan, at jeg måtte finde mig nogle nye samarbejdspartnere for at kunne vokse på en måde, der bragte mig ud af min delvis isolering som enegænger.
I dag har jeg et fremgangsrigt Aps , First Link Kommunikation, sammen med to andre journalister.

Margrete og jeg arbejdede tolv timer i træk i går, og nogle af de ting, vi umiddelbart kunne gøre noget ved, har vi så brugt formiddagen på.
Jeg har opdateret mine hjemmesider, skærpet min profil på hhv Mikrobusiness og www.AbeloneGlahn.dk.

På Mikrobusiness har jeg fået lagt kurser og rådgivning ud, og på AbeloneGlahn har jeg fokuseret mere på det virtuelle håndtryk.

Margrete er i gang med at lægge sidste hånd på sit oplæg til Freelanceforum på fredag, hvor hun skal tale om fremtidens samarbejdsformer.
Freelanceforum er Journalistforbundets årlige seminar for freelancere, hvor vi skal diskutere forskellige politiske ting, og hvor der også er inspirerende foredrag om både synlighed, prissætning og arbejdsmiljø.
Jeg selv skal deltage i en paneldiskussion om prissætning.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 24. februar 2010 i kategorien: Arrangementer,Konkolleger,Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: