Kan du det du vil??

Skrevet af Allan Ravn

Kan du det du vil? eller vil du det du kan??

Jeg benytter selv en coach for at holde mig i mental form. Det fungere rigtigt godt for mig og er noget jeg altid ser frem til.

Forleden dag da jeg havde en session med min coach fik jeg et interessant spørgsmål, som jeg ikke før havde hørt formuleret på denne måde. Spørgsmålet var: Kan du det du vil?, eller vil du det du kan?

Spørgsmålet kom som et led i spørgsmålene omkring en beslutningsproces, og fik mig til et tænke på om vor tids mantra, om at intet er umuligt, måske kan forblæde os engang i mellem. Har vi som mennesker ikke også brug for, at “komme hjem” og lave, tænke, gøre alt det som vi i virkeligheden kan..??

Hvis du har brugt det meste af dit liv på et udvikle svømmefødder (blot et eksempel :)) og du føler at tiden er til at lave noget andet. Kunne det så ikke tænkes at man skulle finde “noget andet” der stadig havde relation til den viden og sikkerhed, du havde brugt det meste af dit liv på at opbygge??

Jeg syntes det var tankevækkende! Bruger du tiden på det du vil? eller bruger du tiden på det du kan?

Og måske vigtigst af alt. Bruger du den rigtige strategi?

Mange hilsner

Allan Ravn

p.s. Jeg vil i næste blog give et eksemple på en strategi der virker. Stragegien kalder jeg P.H.D (plan – handling – del)

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 13. april 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: