Jeg vil have mennesket tilbage i telefonen!

Skrevet af Abelone Glahn

Min bankrådgiver tager springet og gør sin drøm til virkelighed: Hun tager en lang orlov for at komme til at dyrke sin store hobby at male.

Det tager jeg hatten f for, og ønsker at ringe til hende for at ønske tillykke og lige høre, hvordan vi skal forholde os imellemtiden.

Men det er sandelige ikke sådan at komme igennem til et menneske i Nordea. Vi havde ikke lige hendes direkte nummer med os, da vi kørte ind til København i morges og ville ringe tilhende fra mobilen. Men min mand fik bankens hovednummer, ringede for at få fat i rådgiveren, men fik simpelthen ikke lov at komme igennem, før han havde fortalt sit ærinde og iøvrigt opgivet sit personnummer.

Det virker fuldstændig overdrevet, meget kundefjendsk og langt fra tidligere tiders service og venlige telefondamer.

Forleden skulle jeg en meget sen nattetime i forbindelse med  et menneske i Københavns Lufthavn i Kastrup, der kunne fortælle mig noget om et fly, der var forsinket foreløbig tre gange. Jeg havde på hjemmesiden www.cph.dk tilmeldt mig sms-besked om forsinkelser mv. (genialt), men at komme til at tale med et menneske om nogle detailspørgsmål, var totalt umuligt.
Jeg klikkede mig igennem på hjemmesiden til det nummer, jeg skulle bruge, og så startede dette selv-valgs-helvede, som har afløst tidligere tiders venlige, imødekommende og altvidende telefondamer.
Jeg måtte igennem 3 niveuer af selvvalg, før jeg fik den lakoniske meddelse, at kontroet var lukket kl. 16.

 Giv mig mennesket tilbage i telefonen. Både for servicens skyld og for blodtrykkets !

[tags]nordea,kastruplufthavn, cph.dk, spanair, service, kundebetjening[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 11. juli 2007 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

3 kommentarer Skriv kommentar

 • 1. Gunnar Langemark  |  11. juli 2007 kl. 10:19

  Hvis websites fungerede på den måde ville internettet være lukket.
  Det er kun fordi brugerne SKAL eller VIL have oplysningen, at det overhovedet kan lade sig gøre, at have den slags tale-labyrinter.
  Valg af forkert medie ville jeg sige. Menuer på telefonen – i en talestrøm.
  Tænk hvis man skulle bestille sin mad på en restaurant på den måde:
  Tjeneren kommer hen til bordet og begynder at tale:

  – Hvis I ønsker at bestille forret nik én gang, Hvis I ønsker at bestille hovedret nik to gange.
  Hvis I ønsker at bestille efterret nik tre gange.

  Vi nikker én gang

  – Hvis I ønsker at bestille suppe nik én gang
  Hvis I ønsker at bestille….

  og så videre.

  Det er ikke rigtig ladsiggørligt vel?

 • 2. Abelone Glahn  |  11. juli 2007 kl. 22:10

  Jeg ryster på hovedet , to gange for at understrege….

 • 3. Trine Kolding » Far&hellip  |  12. juli 2007 kl. 09:32

  […] de travle mennesker Hun var dødtræt af aldrig at kunne komme i kontakt med ham – meget a pro pos Abelones indlæg om at ville have mennesket tilbage i telefonen.  Når hun endelig fik fat i ham, havde han så […]

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: