Jeg har allerede tid til dig den…

Skrevet af Trine Kolding

“Nej, jeg har desværre ingen tider før om 1 1/2 måned. Vi har simpelthen så travlt”.

“Ved du hvad, jeg har allerede en tid den 7. maj. Hvad siger du til det?”

Hvor er du som kunde mest tilfreds med behandlingen? Eksemplet stammer fra et kursus, jeg holder i disse dage for bl.a. bankrådgivere. Vi taler om at afstemme forventninger med vores omgivelser, og i den forbindelse dukker ovennævnte eksempel op på, hvordan to forskellige rådgivere tackler, at de ikke har tid i kalenderen til kundemøder før i starten af maj.

Det handler i høj grad om, hvordan vi formulerer os, og hvilke forventninger vi stiller kunden i sigte.

Personligt vil jeg foretrække den model, hvor jeg føler mig særligt behandlet, fordi min rådgiver “allerede” kan tale med mig i maj måned.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 14. marts 2008 i kategorien: Bloggerhverdag,Tid . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: