Iværksættermesse i Køge +Aminotastic 27.03.10

Skrevet af Abelone Glahn

Også om foråret kan man komme på en god iværksættermesse (det er ikke kun i september, man træffes) Det sker for – så vidt jeg ved anden gang – nu i Køge lørdag den 27. marts.

I Ravnsborghallen holdes en regional iværksættermesse med et glimrende program, hvor man kan opleve 70 udstillende virksomheder, 38 talere og workshops samt netværke med formodentlig op til  750 andre iværksættere.
Det er i hvert fald det antal gæster, arrangørerne regner med.
Og mon ikke det også kan blive nået, for det første fordi der er et udmærket og gratis program. Se det samlede store og detaljerede program her:

For det andet fordi arrangørerne har begået den genistreg at få det stærkt anbefalelseværdige Amino-netværket til at afholde deres sagnomspundne Aminotastic lige i halen af messen. Godt tænkt.
Efter selve messen inviterer Aminotastic til det årlige træf, der også plejer at være meget inspirerende.  Fra 16-22 samme sted
Det foregår om aftenen og indeholder også muligheden for at spise med.

aminotastic 2009

glimt fra aminotastic 2009 , da den blev holdt i Valby medborgerhus

Jeg var med sidste år, da det blev holdt i Valby, iøvrigt super godt arrangeret af et stærkt hold med blandt andre forfatteren til Din første medarbejder, Annette Sand i spidsen.

Programmet henter to gode talere frem igen, som man har hørt før, men altid kan blive inspireret af:
* Hør Martin Thorborg fortælle om hvordan man opbygger sit personlige brand og bruger det til at få succes med sin virksomhed.
* Hør Mikkel deMib Svendsens fortælle hvordan han gik fra ukendt koder, til international anerkendt SEO ekspert.

Og så er der to nyere
* Hør 4 dobbelt verdensmester i fridykning, Stig Severinsen, fortælle hvordan han bruger sit netværk til at sælge sin nye bog i hele verden.
* Hør Henriette Weber fra Toothless Tiger, ekspert i Facebook.
Amino skriver, at vi yderligere skal frem til 3-4 andre gode iværksættere, som alle vil fortælle,  hvordan de bruger deres netværk til at få succes og hvordan de arbejder med deres personlige brand.

Ja, det er en ren godtepose , den lørdag.

Husk at slå et slag ind forbi Mikronets stand. To sejge damer står der og passer standen.
Det er Elisabeth Kolerus Vind, der tager sit kamera med for at forevige statements og andet. ( Se ovenfor hvordan hun forevigede en forklaring på, hvad Mikronet er på Iværksættermessen i 2009 i Forum)
Og det er Lone de Bie, der hjælper folk med at få ny garderobe og udseende.
(Ja tak til et gavekort til en konsultation hos hende en dag  – hvis nogen ellers læser dette i min familie…) Se et par af hendes forvandlingstricks her.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 10. marts 2010 i kategorien: Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: