Informations strømmen?

Skrevet af Allan Ravn

Jeg har efterhånden tilmeldt mig en hel del nyhedsbreve og andre total “uundværlige” informations kilder…

Jeg elsker den envige strøm af information der kommer fra mennesker som har noget på hjertet. Jeg kan vælge om jeg er ening eller uening, men et er sikkert. Rigtig mange mennesker har noget på hjertet!!

Jeg lavede en sjov lille test og lagde 20 forskellige nyhedsbreve fra 5 forskellige skribenter, overfor hinanden, og kiggede efter ligheder. Desværre var informationen og meningerne meget ens!! Jeg besluttede med det samme at framelde mig alle nyhedsbrev og andre informationskilder, og i stedet lave en liste med steder hvor jeg kunne finde brugbar information, når jeg skulle bruge det.

Så konklutionen er: Kig på din informationsstrøm – lad ikke andre beslaglægge din tid, energi og fokus, men vælg med omhu.

Mange hilsner

Allan Ravn

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 15. maj 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

 • 1. Abelone Glahn  |  19. maj 2008 kl. 08:10

  Det var en interessant opdagelse. Jeg vil prøve det samme her, men kan allerede sige, at jeg nok abonnerer på en noget mere broget skare, så der er ikke helt så mange gengangere som man umiddelbart kunne forestille sig.

  Til gengæld har jeg stor fornøjelse af at abonnere på nyhedsbreve igennem RSS feed. Det betyder, at de kommer ind i min feedlæser. Når jeg så læser noget, jeg gerne vil gemme, kan jeg på min feedlæser (Bloglines) klikke et lille felt til, og så gemmer systemet det pågældende brev/indlæg.
  Hvis jeg gemmer gode nyhedsbreve i min almindelige mailboks, får jeg aldrig fundet dem frem igen.
  Visse nyheder er nemlig nogle, jeg enten skal vidersende eller vidrebearbejde,og enkelte af dem bør gemmes.
  Nå, det ku være, jeg skulle blogge om det på min egen blog.
  Tak for påmindelsen om at rydde ud i den skov af abonnementer, man efterhånden har samlet sig.
  abelone

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: