I sommerhus med forsvindende internet

Skrevet af Abelone Glahn

Jeg har lige tilbragt nogle arbejdsdage i et sommerhus, hvor dækningen på mit mobile internet var sindssyg dårlig. Jeg vandrede rundt det meste af dagen for at finde det sted på grunden, hvor forbindelsen var mest stabil, og en af dagene blev Man må lide for at finde internetforbindelse i visse sommerhusområderjeg nødt til at sidde under et nåletræ med masser af tæger og myg for at få forbindelse til min mail.

Tapperheden skulle gerne lyse ud af dette foto.

Hvad værre var, viste sig nogle dage senere, hvor internetforbindelsen kun kunne fremtrylles på terrassen i bagende sol. Jeg SKULLE have noget arbejde sendt, så jeg sad i 35 graders stikkende sol for at få forbindelse og for ikke samtidig at blive skoldet, smurte jeg mig ideligt med solcreme.

PLUDSELIG, da jeg skulle rykke på maskinen for at få genetableret forbindelsen, der sprang fra konstant, røg modemmet ud af maskinen og direkte ned gennem gulvbrædderne i terrassen. Jeg iførte mig alskens overlevelsesudstyr, handsker og sokker ( mindst 45 grader varmt udstyr) for at kravle gennem brændenælder, småføer og snegle under terrassen, kun for at opdage, at den var forsynet med cement hele vejen rundt – jeg kunne ikke komme ned til mit modem, og en kunde ventede på en mail.

Selv om det ikke var mit sommerhus, endte jeg med at bryde gulvet op, og samlede så iøvrigt et par knive , en gaffel og en tier op, som også var røget ned i årenes løb. Bankede pænt brættet på plads, uden at værten opdagede det og fortsatte mit arbejde.

Mit Mobile internet forsvandt på flere måder

Mit Mobile internet forsvandt på flere måder

En time senere kom min bror på hastevisit. Det første, han gør, er at tabe datterens Iphone direkte ned samme sted. Aldrig har jeg set en mere stresset mand, da jeg fortalte ham, at der var cement hele vejen rundt og at han ej heller kunne kravle ind og hente telefonen.
MEEN, søster havde løsnnigen, og brættet lå heldigvis løst nok stadig til at vi fiskede mobilen op.
So much for small devices – det er fint, at de er små, lette og nemme at have med sig, men engang imellem er nogle af de ting vi bruger i det daglige faktisk så små, at jeg savner tyngde og fylde. Det samme gælder USB stik – jeg har faktisk fravalgt de letteste USB stik og forsynet det, jeg pt bruger mest, med en nøglering, for de nyeste er så små, at man forlægger dem i en bukselomme, eller de bliver uigenkaldeligt væk i min dametaske.

Nå, svedig sommer til alle.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 11. juli 2010 i kategorien: Arbejdsmiljø,Bloggerhverdag . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1. Eva Bøtker  |  16. august 2010 kl. 14:02

    Kære Abelone.

    Rigtig god sommer til dig også, og TAK – fordi du lærte mig at blogge, og at bruge min tid ved ´pc´eren. Det har været GULD værd.

    Kærlig hilsen

    Eva

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: