Hvordan vil kvinder købe elektronisk udstyr?

Skrevet af Abelone Glahn

En af  de mere indsigtsvækkende e-bøger, jeg er stødt på for nylig, er E-bogen “Elektronista eller Elektro-not” , om kvindelige forbrugere på nettet. Den er skrevet af Christiane Vejlø, som forleden var i Go Morgen TV.
Hun holder et seminar den 19. maj, der gennemgår, hvad det er, man skal tænke over, hvis man vil have kvinder som kunder på nettet eller have dem  til at købe elektronikting i det hele taget.

Det kunne måske være interessant for dig, der har produkter at sælge, som også kvinder skal få lyst til at købe.
Jeg har ingen andel i arrangementet, men vil blot fortælle, at det er rivebilligt (195.- kroner) for at deltage, og jeg tror, man kan få en god indsigt i handlemønstre ved at høre, hvad Christiane  Vejlø og andre har at sige.

Christiane skrev forleden en godt oversigtsindlæg om den digitale livsstil at shoppe på internettet, mest om tøjhandel. Kvinder står for over 50 % af handler på internettet, og Christiane kommer med råd til, hvordan man undgår de værste fælder.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 15. maj 2010 i kategorien: Bøger,Dit virtuelle håndtryk,Gode råd,Markedsføring . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1. Tweets that mention Hvord&hellip  |  16. maj 2010 kl. 13:30

    […] This post was mentioned on Twitter by Christiane Vejlø. Christiane Vejlø said: Tak til @abeloneglahn for at nævne "Teknologi på høje hæle". Knald billigt og nyttigt seminar om kvinder og teknologi! http://bit.ly/a7v8yo […]

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: