Hvor vigtigt er det, du laver?

Skrevet af Trine Kolding

I dag fik jeg en aha-oplevelse, der både var tankevækkende og hårrejsende. På en sekretærkonference, hvor jeg var inviteret med som taler, fortæller en af deltagerne mig i pausen, at hendes direktør forlod sin stilling for nylig med øjeblikkelig virkning. De havde arbejdet sammen i 10 år, og der havde altid været fart over felten, masser af haster’e og mange vigtige deadlines. En del af opgaverne gennem årene havde været nærmest livsvigtige og havde kostet søvnløse nat i ny og næ.

Da direktøren stoppede, oplevede hun fra det ene øjeblik til det andet, at der intet  var at lave. Ingen vigtige opgaver eller presserende deadlines. Mens hun ventede på en ny funktion i virksomheden, gik hun i gang med arkivering af mange års korrespondance m.m. Den endelige bunke var minimal!

Tænk, at dét, der for kort tid siden havde topprioritet, pludselig er reduceret til en lille bunke til arkiverne! Hvor vigtigt er det, jeg går og laver til daglig egentlig? Spørgsmålet gav mig gåsehud over det hele. For jeg bilder mig faktisk ind, at jeg gør en forskel for mine kunder. Men hvad siger de?

Og hvad siger du? Hvor vigtige er dine opgaver og ydelser?

[tags] topprioritet, hasteopgaver, deadlines, sekretærkonference [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 6. marts 2008 i kategorien: Bloggerhverdag,Personlig effektivitet . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: