Hvem er blomsten fra?

Skrevet af Trine Kolding

“Hvem er blomsten fra?”, tænker jeg, da jeg her til morgen træder ind på mit kontor. På mit skrivebord står en fin lille blomst i potte med et tilhørende kort. Det er såmænd kontorhotellets nye rengøringsfirma, Anders Andersen’s Rengøring, der på meget imødekommende vis gør opmærksom på deres eksistens og samtidig indbyder til et “blomstrende samarbejde”.

Skab synlighed
Sikke en herlig måde at skabe synlighed omkring sin virksomhed. Mit humør steg straks et par grader. Faktisk har min kontorkollega og jeg LÆNGE talt om at anskaffe os nogle planter til kontoret. Så Anders Andersens gestus er dobbelt velkommen:-) Selv kantinen har fået et løft med blomster på alle bordene.

Det sjove med rengøringsfirmaer er, at vi sjældent lægger mærke til dem, når de gør deres arbejde godt (og som regel foregår det efter almindelig arbejdstid), men hvis de sjusker med rengøringen, bemærker vi det helt sikkert! Temmelig utaknemmelige arbejdsvilkår, i virkeligheden. Men dette firma har formået at gøre sig synlige i min bevidsthed, så nu vil jeg skynde mig at sende dem en mail med tak for blomst og veludført arbejde.

Ha’ en blomstrende dejlig dag!

Trine

[tags] Anders Andersen’s rengøring, synlighed, microbusiness [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 1. oktober 2007 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: