Hvad kan jeg gøre for dig?

Skrevet af Trine Kolding

I dag havde jeg en rigtig god oplevelse omkring netværk, som jeg vil skynde mig at dele med jer. En tidligere deltager på et af mine foredrag ringede for at få gode råd i en specifik sammenhæng. Det havde vi aftalt på forhånd, og vi havde begge sat tid af til det.

Da han havde fået de input, han havde brug for, stillede han det overraskende spørgsmål: “Og hvad kan jeg så hjælpe dig med? Hvad har du brug for?”

Faktisk er det første gang, nogle stiller mig det spørgsmål i netværkssammenhæng! Jeg blev så overrasket, at jeg først ikke anede, hvad jeg skulle svare. Efter lidt tid blev vi imidlertid enige om at benytte nogle af hans unikke kompetencer i et af mine netværk.

Win-win situationer bliver skabt af lige præcis den slags spørgsmål. Så flere af dem, tak!

[tags]win-win situationer, netværk [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 22. januar 2008 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: