Husk at følge op inden 14 dage

Skrevet af Abelone Glahn

Praktisk sted at gemme visitkort, når man ikke har lommer i kjolen.
Mange af jer har været på Iværksættermessen i weekenden, fået en masse visitkort, trykket en masse hænder, talt med en del, og noteret på bagsiden af brochurer, kort eller på den håndholdte.

Nu gælder det om at huske at følge op, sende en lille tilbagemelding, tak for sidst – det var spændende at møde dig, måske kan vi gøre business en dag sammen,  kort sagt give et lille pip tilbage, der fastholder kontakten.

Hvis du har lavet en aftale om at sende et link, sende noget materiale eller på anden måde følge mere konkret op på et møde, så er det også noget med at afsætte tid til at gøre det inden for de næste 14 dage.

Ellers bliver kontakten KOLD.

Hvis du glemmer det, betyder det manglende troværdighed og manglende respekt for den, du egentlig godt ville have som kontakt.
Det kan betale sig at fastholde det korte uformelle møde, man har haft på en messe på denne måde med en kort venlig mail.

Så er kontakten bekræftet, og det vil være meget lettere for dig at følge op på den om tre- fire måneder, hvor du måske først skal bruge den, end hvis du om tre- fire måneder må skrive: Hør, vi mødtes på iværksættermessen, kan du huske det, det var mig i den røde skjorte.

Så føles det faktisk akavet at kontakte igen, så gør det hellere med det samme. Udvid dit netværk i dagene efter en masse ved at konfirmere, at nu kender I hinanden til begges fordel. 
Følg tommelfingerreglen, at kontakter skal følges op inden for de første 14 dage.

[tags] iværksættermesse, netværk, mikrovirksomheder [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 15. september 2008 i kategorien: Gode råd,Netværk og networking . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: