Hoteller, hotspots og gratis internet

Skrevet af Abelone Glahn

Sidder i et hus på Dansk Folkeferie i Middelfart, en sen efterårsaften og bruger gratis internet. Omsider et “hotel”, der forstår, at man ikke behøver at plukke sine gæster og tage ekstra for en internetforbindelse. Måske fordi husene omkring mig bruges til feriehusudlejning og ikke så meget til enkeltovernatninger, men lad dét nu være.

Her er gratis internet i modsætning til de mange hoteller, hvor man skal betale for adgang.

Dansk Folkeferie har lagt opgaven ud til noget, der hedder NoPayNet, hvorigennem jeg uden problemer får forbindelse. Forbindelsen finansieres via reklamer.

Da jeg tjekker deres hjemmeside for lidt ekstra oplysninger, falder en annonce mig i øjnene, nemlig en annonce for Open WIFI.dk, der oplister alle danske hotspots og viser dem på googlemaps. I øjeblikket 2114 steder i DK.

Man kan søge på det område, man er i, og man kan hente et lille program ned til sin PDA, så man også på PDAen kan få at vide, hvor det nærmeste hotspot er.

Og endelig kan man sortere efter om hotspotet er gratis eller finansieret på en eller anden form.

Så hvor svært kan det være, hotelverden, at følge trop  og lade en gratis internetforbindelse være standard, sådan som den er på et par hoteller/kæder i danmark, desværre for få.

[tags] hotspot, openwifi, nopaynet, gratis internetforbindelse, dansk folkeferie, hotel [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 6. november 2007 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

 • 1. Jørgen Toldsted  |  10. november 2007 kl. 10:30

  Kære Abelone Glahn

  Jeg kan ikke være mere enig. Boede for nylig på hotel Hilton i Reykjavik på et hundedyrt værelse, hvor man skulle betale ekstra for en internetforbindelse.

  Jeg vil lige benytte lejligheden til at sige dig tak for dit foredrag i forgårs i IDA om “Dit virtuelle håndtryk”. Det var ekstremt lærerigt og motiverende.

  Jeg synes lige du skulle vide, at du har fået (mindst) én ny blogger ud i cyberspace.

  hilsen Jørgen Toldsted
  http://toldsted.blogspot.com/

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: