Hjælp Birgitte

Skrevet af Karen Lumholt

I bogen “Fra biks til business” følger vi et par kvinder, der har startet virksomhed, men er røget i nogle af de typiske “kvindefælder”.
En af fælderne kalder jeg ”Ih, hvor er jeg iværksætter!”:

Birgitte er sprunget ud som hospitalsklovn og latterkonsulent efter at have sagt sit job som pædagog op. Nu er det alvor. Dette har hun ventet på i 20 år. Hun har brugt måneder på at gå på iværksætterkurser og på at etablere sig i diverse iværksætter-netværk. Hun er i færd med at danne sig en identitet som iværksætter. Hun har fundet ud af, at der er et særligt netværk for selvstændige artister. Hun mødes med dem, de går på cafe og udvikler sjove ideer. Hun elsker fornemmelsen af, at hun nu er selvstændig – og ikke bare selvstændig, men selvstændig kunstner. Men hun har endnu ikke skaffet en eneste ny kunde. Hun har stadig den samme hospitalsafdeling som kunde, hun hele tiden har haft. Hvorfor har hun ikke skaffet sig nye kunder?
Hvad skal Birgitte gøre for at komme videre?

Det er altid lettere at få øje på andre, der dratter i en faldgrube – end at se, når man selv gør det. Derfor har jeg i bogen opfordret læseren til at give Birgitte et råd – eller flere. Du kan skrive dit svar her på bloggen.
Jeg vil også selv give Birgitte nogle gode råd – men vil meget gerne høre dine bud først.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 9. december 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: