Hæve-sænkebord del 2 – den bedste stilling er den næste

Skrevet af Abelone Glahn

Jeg har lovet at vende tilbage om, hvordan det går med mit nye hæve-sænkebord, som jeg fik for 1½ måned siden.

Det tog mig lidt over 14 dage at vænne mig til hævesænkebordet. I starten stod jeg op det meste af tiden, med det resultat, at jeg selvfølgelig fik ondt i ben, knæ og fødder.

Nu har jeg vænnet mig til at skifte mellem at stå og at sidde. Det er faktisk mere vanskeligt, end jeg havde regnet med, og jeg sidder nok mere, end jeg står. Blandt andet fordi jeg er superglad for min knæstol.

Jeg fik næsten med det samme også forrygende ondt i det meste af resten af kroppen og fortrød nærmest, at jeg havde købt bordet. Fordi det var – og stadig er  – svært at indstille skrivehøjden, så armene står rigtigt i skrivestillingen, fik jeg virkelig ondt i alle de skulderdele, som jeg netop skulle have aflastet.
At få dette bord havde således i starten den stik modsatte virkning.

Det går lidt bedre nu, men jeg må indrømme, at jeg ikke er så superbegejstret, som jeg har hørt andre være, for mit bord.  På en skala fra 1-10 vil jeg sige 6.

Måske, når jeg har vænnet mig til at bruge det, vil jeg kunne måle på min dårlige skulder, om det nye bord har bedret situationen, men foreløbig er rapporteringen lidt negativ her fra. Måske havde jeg forventet mirakler. Og dem skal man vente lidt på, har jeg hørt.

Indtil videre  har jeg indprentet mig, at hvis jeg skal gøre noget, der er virkelig fornuftigt for mine egne arbejdssstillinger, er det at forstå den arbejdsmiljøkyndiges hovedsætning:

“Den bedste arbejdsstilling er den næste!” – underforstået- bevæg dig hele tiden.

[tags] hæve-sænkebord, arbejdsmiljø, arbejdsstilling[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 29. september 2009 i kategorien: Gode råd . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: