Gulerod på toppen

Skrevet af Allan Ravn

I weekenden var jeg uden og se begge mine drenge spille fodbold på deres respektive hold. Stå på sidelinien med en kold kop kaffe i hånden og se på en “bisværm” af små drenge, der i den grad griber chancen for at have det sjovt, kan egentlig ikke blive meget bedre! Sikke et drama der udspilles på de danske græsbaner og i de danske haller hver eneste weekend…. fantastisk!

Med min egen baggrund som tidligere professionel fodboldspiller, kan det nok ikke komme bag på dig, at jeg fandt mig rigtigt godt tilpas denne weekende. Som en fisk i vandet. Nu bare med kaffe i hånden og uden græs på bukserne 🙂

Det som dog undrede mig, var den fuldstændige vilde “buffet”, som forældrene havde med. Mellem hver kamp (nogle gange i halvlegene) fik de små drenge puttet noget i munden. Lidt chokolade kiks, lidt vingummi, lidt sodavand.. osv. Jeg tager hattet af for initiativet til at medbringe “dansk hygge” til kampene, men hvad er der i vejen med en gulerod??

Jeg lyder måske lidt hellig (og mine drenge må geren spise slik), men vi forlange energi, så giv dem dog energi!

Samme aften, efter kampene, så jeg til min forfærdelse i TV, at finanskrisen nu også er ved at tage alvorligt livstag på danskernes madvaner. Jo færre penge i pungen, jo dårligere mad! meget naturligt, men dybt bekymrende!! Jeg håber med bankernes og regeringens indgreb i skrivende stund, at samfundet hurtigt igen finder balancen, så vi kan få guleroden tilbage på toppen af madpyramiden…:)

Mange hilsner

Allan Ravn

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 6. oktober 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: