Grrr…!

Skrevet af Trine Kolding

Kender du situationen, hvor man bliver så vred over en uretfærdig situation, at man har lyst til at banke hovedet ned i maven på den skyldige?

Nethe Plenge, som har skrevet den gode bog “Hånd om konflikten” ville sikkert kommentere mit ordvalg. Jeg er nemlig godt i gang med at optrappe konflikten inde i mit eget hoved og er alt andet end rationel. Men sommetider kan man altså blive så gal…grrr!

Jeg skal ikke trætte dig med en lang beskrivelse af situationen, blot fortælle at det involverede en mavesur togfører, der satte toget i gang, mens jeg var halvvejs inde i toget med min cykel. Situationen var faktisk lidt halvfarlig, men manden havde en dårlig dag og var temmelig ligeglad.

Nå, men det fik mig til at tænke på filmen “Anger Management” med Adam Sandler og Jack Nicholson. Førstnævnte bliver tvunget til at lære at håndtere sin vrede, og Nicholson er den ualmindeligt irriterende instruktør. Klippet er genialt og viser, at det ER muligt at styre sig…:

[kml_flashembed movie="http://youtube.com/v/loWrI1FneSM" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Så næste gang noget lignende sker, vil jeg afprøve strategien...I feel pretty...grrr...

Ha' en rigtig pretty dag,

Trine Kolding

[tags]anger management, jack nicholsen, adam sandler, trine kolding, youtube, nethe plenge, hånd om konflikten, børsen mikro [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 19. maj 2008 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1. Bente Hoffmann  |  21. maj 2008 kl. 10:56

    … he he … måske skulle man prøve 😉 Du har ret, klippet er genialt!

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: