Gode og dårlige julekort

Skrevet af Abelone Glahn

julsanta.GIF

I disse dage spammes min indboks af snesevis af e-julekort. Mange af dem er præcis som tidligere beskrevet nogle, som jeg modtager uden at have bedt om det.

De fleste sletter jeg, fordi de er nærmest autogenererede, skabt med hovedet under armen og blot fordi sådan noget som Plaxo tilbyder det.

Et af de anderledes, som jeg åbnede, var et julekort, der ikke kun sagde god jul , men også viste, hvad firmaet lavede – nemlig små videostumper til visitkort/præsentationer på nettet.
Det var fornuftigt at udnytte julekortet på dén måde.
Ellers holder jeg mere og mere af de skrevne , og har selv sendt et par stykker i år, for der er nu alligvel noget ved det fysiske.

Et af de bedste, jeg fik i år, indeholdt også en lille langhåret børste. Jeg fik det fra et madfirma, så jeg troede, det var en børste til af pensle brød med, men nærlæste beskrivelsen – det var en børste til at fjerne støv fra computeren.

Den er i den grad taget i brug, men nu vil jeg lade den hvile julen over.
Det samme for denne blog – jeg ønsker læserne en god jul .

gonat-albert.JPG

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 22. december 2008 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1. Abelone » Jeg vandt&hellip  |  26. januar 2009 kl. 15:25

    […] Før jul bloggede jeg om et lille firma, der havde sendt mig deres julekort som et videokort. Mens jeg tjekkede deres hjemmeside, deltog jeg i en konkurrence, og nu har jeg sørme vundet. […]

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: