Gode gratis arrangementer – hvem laver kalender?

Skrevet af Abelone Glahn

Jeg støder meget tit på gode, gratis arangementer. en dag ville jeg ønske, der var en, der orkede at samle alle de gratis arrangementer for mikrovirksomheder i een stor kalender – jeg lagde gene hosting til, hvis du har lyst til at være den!

Et af de arrangementer, jeg fik besked om i går, finder sted den 8. september.
Jeg fik en hilsen fra Helle Abild, som skrev:
“Hej så er det snart tid til endnu et arrangement jeg har sat sammen for KEA….det er ganske gratis så skynd dig endelig at melde dig til…jeg tror det bliver spændende.

her lidt intro:
Der er ingen teoretiske dikkedarer, når Martin Thorborg taler lige ud af posen om e-business og sociale medier – det handler om at udnytte de muligheder fremtiden og internettet byder. Martin Thorborg – iværksætterlegenden bag internetsucceserne Jubii, Amino og Spamfighter er hovedtaler på Business Forum den 8.september kl. 14.00-18.30.

Du kan også blive klogere på danskernes vaner internettet Annette Falberg (FDIH), og få inspiration til nye branding-strategier på de digitale platforme (Rina Hansen, SAS Retail institute, Hummel) og du kan få nye ideer til at skabe en forretning i sociale medier, når direktør Christian Godske (Mediacom) deler ud af sine erfaringer.

Endelig vil du møde og måske overraskes over KEAstuderendes opfindsomhed, når der på vanlig vis præsenteres et studieprojekt.

Se programmet og tilmeld dig her, http://www.kea.dk/businessforum . Arrangementet er gratis. KEA Business Forum er målrettet erhvervslivets små og mellemstore virksomheder, men KEA studerende og undervisere er selvfølgelig også velkomne.”

 

Sådan skrev Helle. men som sagt – hvis du kunne tænke dig at lave oversigten over alle de gratis glæder, lægger jeg gerne platformen til – skriv til info@abeloneglahn.dk

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 12. august 2011 i kategorien: Arrangementer . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: