Fupopkrævninger igen – pas på

Skrevet af Abelone Glahn

Så kom der lige fire breve her til morgen, afsendt fra Spanien og fra “Den danske virksomhedsportal” underskrevet “forlagsteamet.”

Bare lige en advarsel – det koster 982 euro om året, og du binder dig for tre år.

For hvad ? For at blive optaget i et katalog, ingen sandsynligvis nogen sinde ser. Lad nu være med at hoppe på den.

Brug din almindelige sunde fornuft, når du får den slags breve. Hvis jeg bare tjekker på sitet, står der, at sitet hedder www.danmarks-virksomhedsportal.dk. Men når jeg går der ind heddet det “danske virksomhedsportal” – et ord, man ikke ville bruge, hvis man talte dansk. Det er da også et tysk firma, der står som ejer. Og for sjov skyld tjekkede jeg mit eget navn. Jeg står opført under “Tjenste”, altså ikke “Tjeneste”, og jeg står opført med et forkert postnummer, og med en webadresse, jeg selvfølgelig aldrig har bedt om at få optaget i kataloget. Oven over står tøjforretningen Abelone i Holte nævnt. Med et helt andet firmas hjemmeside…
og så videre, og så videre…eller skulle jeg sige Und so weiter….

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 29. april 2010 i kategorien: Gode råd . Andre indlæg af

3 kommentarer Skriv kommentar

 • 1. Jesper Laugesen  |  29. april 2010 kl. 14:46

  Her også fået en ordentlig spand af de breve…

  Det er mig altid en stor fornøjelse at sende den frankerede (eller ufrankerede) svarkuvert tilbage med lidt intetsigende indhold… Så koster det dem da en smule at prøve at svindle mig 😉

 • 2. Henrik Weiergang  |  4. maj 2010 kl. 10:52

  Det er da utroligt at nogen bliver ved med den taktik, – så tak for advarslen, har lige modtaget et tilsvarende brev i går – hvis man skriver under hænger man på 3 år til 980 euro om året!!!!

 • 3. abelone glahn  |  6. maj 2010 kl. 15:44

  Jeg syntes lige, i skulle se, at der er nogen, der har sendt tørrede fisk tilbage til afsenderen !
  http://hvr.dk/nyheder—analyser/nyhedsbreve/listning-af-nyhedsbreve.aspx?Action=1&NewsId=2577&M=NewsV2&PID=11219

  som kommentar fra hajnettet.dk

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: