Freelanceformidlingsbureauer dukker op over alt

Skrevet af Abelone Glahn

Der er et hav af freelanceformidlingsbureauer/sites efterhånden.
Jeg kunne godt tænke mig at lave en liste – så hjælp mig, hvis du har nogle gode.
Jeg vil også være rigtig glad, hvis du gad at skrive et par ord om sitet, hvis du har erfaringer med det.

Her er det seneste, jeg har hørt om, Flexer:

Forleden bloggede jeg om Aminos freelancebørs.

Der er også Vidensfolk og et af de ældste, Freelancer.dk, som HK driver

Alle sammen drevet på den måde, at man kan taste sig ind, både som freelancer og som den, der har opgaver, der skal løses.

Der er stor diskussion om disse børser er med til at presse priserne. Diskussionen blussede for eksempel op, da Amino lancerede sin freelancebørs. Har du erfaringer med, hvordan disse børser og udbud/efterspørgsel fungerer, så skriv i kommentarfeltet.

[tags] freelancer, freelancebørs, aminofreelander, formidling[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 7. december 2009 i kategorien: Gode råd,Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1. Karen Mohr Sokkelund  |  12. december 2009 kl. 19:05

    Jeg har haft en profil på Flexer siden starten – og har budt på et par opgaver og fået tilbudt én på baggrund af min profil. Der kom dog ikke noget ud af henvendelserne for mit vedkommende, men jeg henviste den kunde, der kontaktede mig, til en anden freelancejournalist, der havde tid og de relevante kvalifikationer.

    I begyndelsen kostede det ikke noget for virksomheder og freelancerne at være med. Efter at Flexer har relanceret her for nylig, skal freelancere nu betale – dog ikke for at have en profil i registeret, men hvis de ønsker adgang til kontaktoplysninger på de relevante opgaver, der måtte komme ind. Prisen er 995 kr. pr. år, 395 kr. pr. 3 mdr. eller 145 kr. pr. måned.

    Jeg har endnu ikke taget skridtet og betalt, men modtager ind imellem mails med bud på opgaver, der matcher de kategorier, jeg er tilmeldt. De har imidlertid ikke været så interessante, at jeg følte trang til at punge ud… men i sidste ende handler det om, at mit fokus er oversættelse, webtekster og journalistik. Og selvom Flexer har katergorier til den slags, er det begrænset, hvor mange opgaver der kommer – og som tænder mig. De fleste opgaver er ret ‘nørdede’ 😉

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: