Fra bogholder til rekrutteringsbureau?

Skrevet af Anette Sand

Jeg har en medarbejder, der har sagt op her til den 1. december. Hun er dygtigt, og vi vil savne hende. Hun er blevet fastansat hos den største kunde, hun hun har haft, inde hos os.

Egentlig er det jo smukt, at de sådan finder sammen, og alle er glade. Måske bortset fra os i Inloco Regnskab. Vi har ingen kunde- eller konkurrenceklausuler, for jeg tror ikke på, at de vil hjælpe. Men flere fra kontoret mener nu, at vi skal til at gøre et eller andet, så vi i det mindste får penge for formidlingen, hvis det skulle ske igen.

Herudover har jeg i løbet af de seneste par uger fået forespørgsler på

– en bogholder deltids til Hvidovre
– en bogholder deltid eller fuld tid til Frederiksberg
– en bogholder 2 dage ugentligt til Frederiksberg
– en fuldtidsbogholder til Christianshavn
– en deltidsbogholder til Tåstrup

Nogle gange kan vi hjælpe med at finde en, men oftest kan vi ikke.  Det, vi kan hjælpe med, er midlertidige løsninger, indtil den rette person er kommet, for nogle de virksomheder, der har mest brug for det, som regel nogen, vi kender i forvejen og har fulgt et stykke tid.

Gode regnskabsfolk er en mangelvare.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 4. december 2007 i kategorien: Personale . Andre indlæg af

2 kommentarer Skriv kommentar

 • 1. Heidi Jacobsen  |  5. januar 2009 kl. 09:31

  Til Anette Sand!

  Den forespørgsel du har fået for Hvidovre, er det til fastansættelse? Jeg er selvstændig bogholder bosiddende i Hvidovre. Grunden til at jeg spører, er, at jeg har ledig kapacitet – desværre på en kedeligt grundlag, da tre af mine kunder(håndværksvirksomheder….) er gået neden om og hjem!
  Venlig hilsen
  Heidi Jacobsen

 • 2. Gerd Cameron  |  31. december 2010 kl. 12:34

  Jeg er en senior bogholder med meget erfaring på 62 år, jeg føler stadig der er krudt i mig og kunne godt tænke mig at arbejde 2 dage om ugen, eller evt. hjemmefra, jeg stoppede i en lille It virksomhed, da de gik konkurs
  med venlig hilsen
  Gerd Cameron

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: