Forventningsafstemning: Sådan får du mere tid

Skrevet af Trine Kolding

Forleden modtog jeg autosvar på mail fra en af mine samarbejdspartnere. Med hans tilladelse bringer jeg eksemplet her:

Tak for din mail

Jeg tjekker min mailboks hver dag mellem 09.00 og 10.00

Hvis din henvendelse har behov for mere akut respons, beder jeg dig
kontakte kontoret på xxxxxxxx eller ringe på min mobil xxxxxxxx

Mange hilsner
xxxx

Genialt! Det er et rigtig godt eksempel på, at du ikke behøves at være online hele tiden. Hér afstemmes forventningerne med omgivelserne. De ved, hvornår du kan træffes. Og har de behov for at snakke med dig nu og her, så eksisterer muligheden jo stadig. I emnefeltet skrev han: Effektivitet
Så sender han samtidig et signal om, hvorfor han gør det.

Hvad siger omgivelserne?
Jeg spurgte til vedkommendes erfaringer med denne form for autoreply. Hvad havde kunderne f.eks. sagt? Og her er svaret: Alle kommentarer var positive som f.eks.;  “Genialt, det skal jeg også gøre, er det ikke skønt at styre tiden selv…”

Fik flere timer forærende
Selv oplever han at have fået flere timer om dagen forærende, fordi han nu ikke længere skal bruge tid og fokus på hele tiden at forholde sig til og besvare mails. Nu er der tid til at fordybe sig i en opgave, fordi forvetningerne om tilgængelighed er afstemt.

Tak for det gode eksempel!

Trine Kolding

[tags]forventningsafstemning, fordybelse, autoreply, få tid forærende, effektivitet, trine kolding[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 11. april 2008 i kategorien: Personlig effektivitet,Tid . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: