Forslag til energigiver

Skrevet af Trine Kolding

En energigiver er en opgave, aktivitet, person eller situation, der giver dig energi. Det er en rigtig god idé at være bevidst om sine energigivere, for det er dem, vi har brug for, når vi skal præstere, står overfor en opgave der sluger energi, eller når batterierne bare er ved at være lidt flade.

I forbindelse med mit nye mål om at begynde at løbetræne har jeg fået et pulsur, så jeg kan motivere mig selv til at løbe stærkere. Tilståelse: Efter 3 måneder er det netop kommet ud af originalindpakningen og ligger nu fint på en hylde… Men små skridt har selvfølgelig også ret!

Men – det er musikken, der mangler. Der skal musik til arbejdet, når motivationen svigter. Derfor har jeg i dag, som en MEGET VIGTIG aktivitet på arbejde taget mig tid til at lytte forskellige musikstykker igennem på YouTube. Og jeg videregiver gerne to fantastiske energigivere fra 80’erne:

Gimme Gimme Gimme

Footloose

Så’ det bare at skrue op!

[tags] gimme gimme gimme, footloose, energigivere, energidrænere, youtube [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 30. januar 2008 i kategorien: Bloggerhverdag,Personlig effektivitet . Andre indlæg af

2 kommentarer Skriv kommentar

 • 1. abelone glahn  |  31. januar 2008 kl. 10:28

  I starten af min brug af computere i 1995 lagde jeg en særlig melodi ind Det var et Eart Wind and fire nummer, tror jeg. Det lå automatisk så man kunne vælge det blandt andre melodier som opstart.
  Det forsvandt, da jeg opgav den gamle PC, men dit indlæg får mig til at undrsøge, om jeg kan lægge en sådan auto-melodi ind stadigvæk, og hvor i alverden den funktuion ligger på min maskine.
  Måske nogen blandt bloglæserne kan hjælpe mig med dette ?

  Ellers tak for linkene til GimmeGimmeGimme og Footloose. jeg har selv genfundet Whiter Shade of Pale og andre oldtidsfund på You Tube, men jeg må indrømme, at jeg helst i dag sætter Scissor Sisters på med I feel like dancing. det er det eneste nummer på CDen der har den enegigivende effekt, som du beskriver, og derfor kommer den på repeat hos mig – indtil der kommer andre ind i lokalet, for de kan ikke holde ud at se mig danse foran PCen 🙂
  Abelone

 • 2. trine kolding  |  1. februar 2008 kl. 12:24

  Jeg har også overvejet, hvad mine kolleger i storkontoret tænker. Måske skulle jeg sende linket til dem også:-)
  Rigtig god weekend, Trine

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: