Forslag til bøger under juletræet

Skrevet af Abelone Glahn

Jeg håber, at der kommer til at ligge mindst en af disse bøger under juletræet hos selvstændige:

Gode bøger til selvstændige

Disse bøger er relevante for mikrovirksomheden

Det er bøger, som er yderst nyttige og som kan hjælpe virksomheden frem.
Fra en ende af:
Nanna Friis: Kort, Klart og Klikbart – en bog, der på en meget illustrativ og intuitiv måde ( god grafisk opsætning) hjælper dig med at skrive gode tekster til nettet. Trin for trin guides og anvisninger på, hvorfor det er så vigtigt, at du skriver noget, som læseren klikker videre på.

Trine Nebel – dit omdømme på sociale medier – en bog, der hjælper dig med at kommunikere med din målgruppe ved hjælp af Pinterst, Slideshare, Facebook, Twitter, LinkedIn, WordPress(blog – og hjemmeside software), YouTube og google+.
Dejligt at så mange tjenester er kommet med, så vi ikke kun hører om de sædvanlige. Skrevet til virksomheder, herunder også de mindre , selvstændige, og skrevet så du forstår at arbejde med din online troværdighed.

Maiken Ingvordsen – Music Cookbook – uovertruffen bog om hvordan man synliggør sig på nettet i den digitale musikbranche. jeg mener klart, at bogens pointer kan plankes direkte af rigtig mange med andre ydelser end de musikalske, der er rigtig mange gode råd til alle i kreative brancher. Læs en anmeldelse her:

Helle Lundsgaard – Virksomhed i boligen – en illustrativ og inspirerende lækker bog om, hvordan du kan indrette dit kontor i din bolig. med mange praktiske tips, og ikke mindst også med en gennemgang af de juridiske aspekter. En bog, som lige frem har coffeetable kvaliteter. Læs anmeldelse her

Cammilla Rysgaard – Medlemsside Manualen – en bog, der trods dens uforståelige titel indeholder et hav af værdifulde råd om, hvordan du opbygger en onlineforretning omkring din viden eller hobby, altså hvordan du kan opbygge en kreds af interesserede og forsyne den med viden mm, som du direkte kan tjene penge på. Cammilla har bygget bogen op om, hvad hun kalder en medlemsside. jeg ville kande det en stamme, men det er så en helt anden historie.

Efter nytår håber jeg på at have fået tid til at anmelde dem selv, indtil da må du stole på mine anbefalinger.

 

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 21. december 2012 i kategorien: Bøger . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: