Flow Market – køb mangelvarerne her

Skrevet af Trine Kolding

                                                  Flow Market

For et par år siden skrev jeg om Dansk Design Centers permanente udstilling Flow Market. Læs mere i nyhedsbrevet. Udstillingen er indrettet som et supermarked, hvor du kan shoppe tidens største mangelvarer: Stresskillers, tid til hinanden, holistisk tænkning, offliners, nærvær etc.
 
Flow Market                    Flow Market                      Flow market

Det er stadig en magisk oplevelse at træde ind i rummet. Det er enkelt og minimalistisk, og blide toner glider diskret ud af højttalerne.

En stor kontrast til caféen på etagen ovenfor. Et hyggeligt og rart sted, men med den samme muzak-cd på repeat er det svært at samle sine tanker. Derfor er det balsam for sjælen at ose i Flow Market, og de mange produkter sætter tankerne af sted på himmelfart.

Som et lille oprør mod vores overdrevne forbrugssamfund og “vil ha’ det hele”-mentalitet giver jeg mig selv udfordringen: Vælg kun ét produkt.

Det bliver “Presence”. Tilstedeværelse eller nærvær – dét vil jeg gerne have mere af!

Er tid stadig en mangelvare?
Et lille kuriosum: Da jeg første gang besøgte udstillingen, stod “tid” på første hylde. Den kunne købes i 1/4 liters karton eller for den virkeligt trængende: en hel liter. Men et par år senere var tid det eneste, jeg ikke kunne få! Er de mon løbet tør, eller er det blot ej en mangelvare længere?

Praktiske oplysninger
Flow Market er en permanent udstilling i kælderen, og hvis du vil spare en 50ér, er der gratisk adgang onsdage mellem kl. 17 og 21.

[tags]Flow Market, Dansk Design Center, mangelvarer[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 16. maj 2007 i kategorien: Bloggerhverdag,Tid . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: