Find Den store Netværksliste og andre værktøjer her på siden

Skrevet af Karen Lumholt

I bogen “Fra biks til business” henvises i bunden af kapitlerne til flere linksamlinger og supplerende oplysninger. Man kan kalde det ekstramateriale. Det findes altsammen her på sitet under “Værktøjer”.
I bogens Kapitel 8, der handler om netværk, lover jeg at du her på siden kan finde “Den store netværksliste”, listen over alle de kvindenetværk, business-netværk og iværksætternetværk, der er relevante for sådan nogen, som er i bogens målgruppe. Find listen her på siden – tag en tur på surfbrættet og dan dig et indtryk af, hvilke netværk DU kan bruge lige nu og her.
Det er ingen skam at vokse ud af sine netværk – det kan være at du allerede er i én form for netværk, men trænger til at komme videre.
En sådan netværksliste bliver hurtigt forældet. Derfor er du velkommen til at sende dine forslag til rettelser og opdateringer her på bloggen. Og så har jeg to links her, som ikke kom med på listen, men som også er værd at kigge på: www.innowoman.dk og www.kvindeguiden.dk/default.asp?sctid=11940&bid=0
God fornøjelse med “ekstramaterialet”!

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 20. november 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: