Ferie med sang

Skrevet af Allan Ravn

Med mindre end 10 timer til min ferie med familien starter, er der en del at se til. Har jeg nu husket pas, penge, bøger, gameboy, og ski 🙂

Men det som jeg glæder mig mest til lige nu, er den 12 timer lange køretur i bil, sammen med mine 2 drenge og min hustru. Det som jeg hadede over alt på jorden som barn, elsker jeg lige pludselig…. at sidde “oven på hinanden” uden mulighed for at sætte vasketøj over, lige tage i netto og hente det jeg glemte, male carport….og alle de andre hverdagsagtige ting og gøremål. (gud ved om jeg kan huske nogle rigtig irriterende sange, vi kan synge hele vejen til Italien ?? 🙂 )

Som tidligere professionel fodbolspiller, og med en virksomhed der dagligt søger at nå nye løsninger og mål, uanset om jeg rådgiver virksomheder eller coacher sportsfolk, har jeg selvfølgelig valgt at tage min egen medicin, og har sat nogle ret ambitiøse mål, dog realistiske…..tror jeg nok. Jeg vil ikke løfte sløret for mit endelige mål med skiferien, men kan fortælle dig at det har noget med puddersne og snowboard, at gøre 🙂

Jeg vil selvfølgelig involvere dig resultatet af både køreturen samt mine personlige “ski” mål, når jeg igen vender tilbage på bloggen den 25.2.

Det skal lige siges at det kun er 2. gang jeg er på ski. Og jeg tror faktiske, at der stadig står en nordmand og griner fra sidst.. 🙂

Mange hilsner

Allan

p.s. Vi blogges ved igen den 25.2.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 14. februar 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: