Farvel til travle mennesker

Skrevet af Trine Kolding

En journalist i mit netværk har fyret sin bankrådgiver på gråt papir. Årsag: Han havde for travlt.

Fyr de travle mennesker
Hun var dødtræt af aldrig at kunne komme i kontakt med ham – meget a pro pos Abelones indlæg om at ville have mennesket tilbage i telefonen.  Når hun endelig fik fat i ham, havde han så travlt, at han hverken tog sig tid til at lytte ordentligt efter eller varetage hendes interesser, som en bankrådgiver nu engang skal. Til sidst fik hun nok og fandt sig en anden og mindre fortravlet rådgiver.

Jeg har selv lige gjort det samme. En af mine nu tidligere samarbejdspartnere er virkelig dygtig inden for sit fag. Ingen tvivl om at jeg helst vil have ham til at løse opgaven. Men efter i månedsvis at være “blevet udskudt” og hver gang høre om hans store travlhed og samtidig få en ny historie om, hvorfor han ikke overholder sine aftaler, tog jeg konsekvensen og fandt en anden.

Smart at være langsom
For nylig hørte jeg i nyhederne, at det endelig var blevet smart at være offline. Trendsætterne slukker for deres mobiler og mails og tillader sig at være utilgængelige ind i mellem. Jeg håber, det snart bliver en trend at være langsom – på den gode måde. Jeg foretrækker at arbejde sammen med mennesker, der har tid til at overholde deres aftaler, giver sig tid til at tale med mig, lytter aktivt og følger op. Kort sagt – tid til at være nærværende. Det bliver mit fremtidige udvælgelseskriterium for samarbejdspartnere.

Ha’ en langsom dag…

[tags] langsom dag, travle mennesker, offine, trendsætter [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 12. juli 2007 i kategorien: Bloggerhverdag,Tid . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: