Hvad har jeg lært af at blogge?

Skrevet af Trine Kolding

En svær beslutning er truffet. Efter to år som fast blogger på Børsen Mikro har jeg valgt at stoppe. Tiden her har været fornøjelig, spændende, personligt og fagligt udfordrende og ikke mindst al tiden værd!

                                  Tak for denne gang

Blogging har dels været en fantastisk træning i at skrive og blev optakten til min første bog “Få styr på tiden”, som udkom på Børsen Mikro i 2007. Dels skærper blogging ens sanser og oplevelser i hverdagen: Hvordan kan jeg bruge denne oplevelse, situation eller information og skabe værdi for læserne?
At blogge er uden tvivl også en god måde at eksponere sig selv og sin virksomhed på. Mange interessante kommentarer, samarbejdsmuligheder og konkrete opgaver er kommet på baggrund af denne blog. Tak for det!

Fremover blogger jeg på Travlemedarbejdere.dk og Styrpaatiden.dk, og du vil naturligvis stadig kunne finde mine tidligere indlæg i blogarkivet.

Tak til Børsen Mikro og Abelone Glahn for denne gode mulighed. Og specielt til alle jer læsere – mange tak for denne gang og forhåbentlig på gensyn i blogossfæren,

Mange hilsener, Trine        nye muligheder venter!

[tags] børsen mikro, børsens forlag, få styr på tiden, trine kolding, travle medarbejdere, styr på tiden, blogossfære[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 27. april 2009 i kategorien: Bloggerhverdag,Diverse,Personlig effektivitet,Tid . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: