Facebookfanside-vejledning v. mor og datter

Skrevet af Abelone Glahn

facebookguide om fan-siderDet er stærkt inspirerende, når man får en mail om, at der er lavet en ny og nem vejledning i at oprette en fanside på facebook for ens virksomhed.

For ikke alene er den det en glimrende og netop ganske instruktiv gennemgang af facebooks muligheder for at lave en fanside – med nogle udbygninger, som jeg ikke har set i nogle af de andre danske vejledninger, man kan finde på nettet (for eksempel gennemgåes, hvor tit man skal opdatere, hvordan man bruger Facebook MarkUp language og personliggører sin side, så den ikke nødvendigvis ligner en facebook side, ligesom de to forfattere gennemgår hvad man kan læse ud af sin statistik på siden. Meget meget nyttigt!!)

Men også inspirerende, fordi det viser sig at være to kvinder, der har udgivet bogen, OG at disse to er mor og datter.

Så er det, jeg tænker, Datterlil, hvad er det så ,jeg skal lave sammen med dig en dag? Hvor det kunne være sjovt at lave noget sammen med sin datter!

Og kommer i tanke om, at det er allerede sket!!! Det var nu mest datter, der lavede noget med mig, men vi delte lykken over vores fag, journalistik,  præcis som Lisbeth Scharling og hendes datter Mathilda Froberg har gjort det i udarbejdelsen af bogen.
Lad dette være til inspiration for alle os, der har en datter – det kan godt lade sig gøre at arbejde sammen, og måske er det meget mere oplagt end mange tænker på.
Og tillykke til de to med et godt produkt.

Her er linket til deres respektive fansider på facebook

http://www.facebook.com/webwoman.dk  (Lisbeth Scharling)

http://www.facebook.com/FrobergDesign (Mathilda Froberg)

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 1. februar 2010 i kategorien: Dit virtuelle håndtryk,Markedsføring,Sociale medier . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1. Lisbeth  |  2. februar 2010 kl. 22:33

    tak Abelobne, for den fine omtale af eBogen fra WebWoman og hendes datterselskab 🙂

    Er det ikke spøjst, at “far og søn” i årevis har stået for kvalitet i håndværkerkredse – erfaring og ungdommelig nytænkning i én og samme virksomhed. “Mor og datter” er derimod mest kendt for det problematiske. Måske der er basis for at vi skriver en helt anden bog end de gængse psykodramatiske selvhjælpsbøger om mor-datter-forhold 😉

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: