Facebook som jobportal??

Skrevet af Julie Lindegaard

Der er sørme mange meninger om facebok – uanset hvilken avis eller medie du åbner, så er der debat om facebook-manien, der er over os. Omkring to millioner danskere menes at have en facebook profil, og ifølge berlingske, så vil det tal kun stige.

Og hvad bruger vi det til???

Ja, jeg bruger det mest til at følge med i mine venners liv via deres statusopdateringer – en feature, der er laaaangt bedre end Se & Hør, fordi det her er mennesker, jeg faktisk kender.
Men jeg har også for første gang forsøgt mig med jobsøgning, fordi jeg skal bruge en ny medarbejder. Alene ved at henvise til opslaget på firmaet web i mine status-line har jeg fået henvendelser fra tre potentielle jobsøgere – og ja, på ganske få dage er der kommet en række spændende ansøgninger ind i min postkasse.

Facebook kan altså andet end snuppe al ens fritid……

Poul Høi har i sin blog beskrevet, hvordan han oplever facebook manien, når han kommer fra USA.
Måske ser det lidt tosset ud udefra – men det virker altså.

Hvad bruger du Facebook til????

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 17. januar 2009 i kategorien: Diverse,Netværk og networking . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

 • 1. Henrik Rygaard Jensen  |  17. januar 2009 kl. 14:09

  Interessant spørgsmål: Facebook som jobportal?

  Imponerende at du har fået tre henvendelser allerede.
  Da jeg også gerne vil blive lidt klogere på mulighederne for jobsøgning og rekruttering har jeg oprettet gruppen Jobfisk.dk på Facebook: http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=40775132058

  Gruppen er helt ny, og derfor desværre stadig langt fra den kritiske masse der skal til, for at gruppen kan fungere optimalt.

  Du skal være mere end velkommen til at melde dig ind, og “annoncere” din ledige stilling i gruppen. Du vil samtidig få æren af at være den første der gør det 😉

  Facebook som jobportal? Ja, hvem ved…

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: