Få styr på tiden- Vi gentager succesen!

Skrevet af Abelone Glahn

Kom til arrangement med Trine Kolding, forfatter, underviser og coach
Børsen Mikro afholdt den 24. oktober et arrangement med Trine Kolding i forbindelse med udgivelsen af hendes nye bog Få styr på tiden – sådan bliver du mere effektiv. Arrangementet blev ret hurtigt udsolgt, og derfor har vi planlagt en ny dato til dem, der ikke nåede det i første omgang;

På arrangementet modtager du et eksemplar af Trine Koldings nye bog om personlig effektivitet og planlægning.  Du får mulighed for at møde forfatteren, der deler ud af sine mange erfaringer og konkrete råd til, hvordan du håndterer det evige problem med manglende tid.
 
Blev du selvstændig for at kunne styre din egen tid? For at skabe større balance mellem arbejdsliv og privatliv? Selvstændige er blandt de, der arbejder flest timer. Men hvor effektiv er du egentlig, når det kommer til stykket?

Børsens Mikro inviterer til arrangement med forfatter, underviser og coach Trine Kolding. Hendes nye bog Få styr på tiden – sådan bliver du mere effektiv er til dig, der oplever, det er vanskeligt at få tiden til at hænge sammen.

Glem alt om at løbe stærkere for at nå det hele!
Som selvstændig har du ofte flere opgaver, end tiden tillader. Men lange arbejdsdage er sjældent lig med høj effektivitet. Derfor er prioritering og planlægning blandt nøgleordene. Deltag på arrangementet og få gode råd og idéer til at få styr på din tid og blive effektiv med de rigtige ting. Du bliver også introduceret til begreber som tidsoptimisme og tidsbudgetter, der vil hjælpe dig til at skabe bedre balance mellem din tid og dine ressourcer.

Gå ikke glip af forfatterens mange gode råd, der kan bruges allerede dagen efter arrangementet! Desuden er denne begivenhed en unik chance for at netværke og udveksle erfaringer med andre selvstændige og freelancere.

Praktiske informationer:
Hvor:
Børsens Forlags kantine, Pilestræde 52, 1112 København K.

Hvornår:
Tirsdag den 27. november 15.00 til 17.30

Pris:
Pris for deltagelse: 299 kr.
I prisen er inkluderet et eksemplar af den pågældende bog, sandwich, kaffe og vand.

Tilmelding:
Mail til info@borsensforlag.dk eller på telefonnummer 33 43 30 01.

OBS: Der er begrænset antal pladser. Tilmeldingen er bindende.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 25. oktober 2007 i kategorien: Arrangementer . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første!

Bøger til selvstændige: