Ét RSS feed fra alle Børsen Mikro Blogs

Skrevet af Femi og Michael

Tommy spurgte efter et samlet RSS feed fra de fem børsen-mikro-bloggere over hos Abelone. Jeg har lavet en uofficiel udgave, som samler de fem nuværende blogs i ét feed her:

RSS feed til alle Børsen Mikro Blogs

Update15:00: Så fik jeg kommentarerne samlet her.

Hvis ord som RSS, feed og nyhedslæser ikke siger dig så meget, kan du læse mere her.

Klik på “More” for at få den lidt mere langhårede forklaring…

Da jeg så Tommy’s kommentar, gav mig endelig en mulighed for at lege med et nyt produkt, der hedder Yahoo Pipes. Yahoo Pipes er et aggregeringsværktøj, som man kan bruge til at manipulere data tilgængelig på nettet. Man kan lave samle feeds, lave krydssøgninger og en masse andre spændende ting, som jeg ikke helt har fundet ud af endnu.

Jeg brugte nok 5 minutter på at sætte dette feed sammen, og man behøver ikke at være specielt teknisk for at kunne finde ud af det. På billedet herunder kan I se hvordan jeg har lavet feedet. Først henter jeg de fem forskellige feeds, så laver jeg en union (foreningsmængden), og til sidst sortere jeg, så det nyeste indlæg står først.

Sådan samles fem feeds til et med Yahoo Pipes

Du kan selv gå ind og klone min Pipes – og forbedre den – se mere her.

Når jeg engang får tid til at lege lidt mere med Pipes vil jeg prøve at se om jeg kan samle alle kommentarer fra Børsen Mikro Blogs. Update: Jeg har samlet et feed med alle kommentarer, så det bliver lettere at følge med i alle de samtaler, der foregår på de forskellige Børsen Mikro blogs. Feedet er her.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 19. marts 2007 i kategorien: Gode råd . Andre indlæg af

3 kommentarer Skriv kommentar

 • 1. abelone glahn  |  19. marts 2007 kl. 11:55

  En – to – vupti – tak skal du have 🙂

  Vh
  Abelone

 • 2. Tommy Dejbjerg Pedersen  |  19. marts 2007 kl. 19:21

  Ja, sikke en god service 🙂

  Må hellere lige kigge på det dersens Yahoo Pipes lidt mere….

  Mvh
  Tommy

 • 3. Abelone » Nem video&hellip  |  30. april 2007 kl. 09:03

  […]  Og du får det fælles Feed fra alle Børsens mikroblogs her […]

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: