Er værdier kun for de følsomme?

Skrevet af Allan Ravn

I går sad jeg og så morgen TV på TV2, en fast morgen rutine, som jeg ikke tror jeg er helt ene om.

Det som fik min udelte opmærksomhed, var ikke de trivielle indslag med diverse kogekoner og kagemænd, men derimod et interview med Pernille Rodendahl, tidligere forsanger i rock bandet Swan Lee, Mega stjerne og rock ikon! Pernille Rosendahl og hendes mand, Johan Wohlert, tidliger rock stjerne i succes bandet MEW, var ikke inde i studiet for at lave en fed selvpromovering. Det kan da godt være de gerne ville fortælle lidt om deres nye band, The Storm, og deres nye CD, som har fået flotte anmeldelser, men det som blev interviewets kerne var, hvorfor de hver især havde beslutte at forlade deres respektive succes bands?

Svaret fra Pernille Rosendahl var lige vand på min mølle: “Da jeg blev gravid ændrede mine værdier sig markant, og det blev ikke mindre da jeg fødte. Det som var vigtigt for mig før, havde lige pludselig ingen betydening, nu var det noget andet der gav mening” I dette tilfælde graviditet og fødsel.

Vores værdier ændre sig hele tiden. Det som er vigtigt for dig idag, har måske ingen betydening om 6 måneder…. Derfor mener jeg at et løbende værdi arbejde er MEGET vigtigt for os. Ikke kun for at kende os selv, men også for at værei stand til at træffe de rigtige beslutninger, nemlig dem som suppoterer det som er vigtigt for os.

Og tænk engang. Sande værdier, eller kerne værdier, er åbenbart også noget som Mega Rock Stjerne har 🙂 !! Gud ved om det ikke også gælder for personer i rockerbander, den dumme kollega, din nabo …….. you name it !

Mange hilsner

Allan

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 12. februar 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: