Er du en professionel, når du sender emails?

Skrevet af Julie Lindegaard

Jeg er med i en lang række netværk – hvor vi via maillister udveksler erfaringer, gode råd og lign. Men det undrer mig til stadighed, at der stadig er folk, der afsender fra Gmail, hotmail og yahoomail-adresser.

De fleste selvstændige (om ikke alle i dag) har et website – og derfor er det da oplagt at benytte en email-adresse, hvor domænet indgår?

Det indtryk jeg sidder tilbage med, når jeg støder på folk med gmails, yahoo og hotmail-adresser er, at det er folk, der er for nærige – eller for useriøse – til at oprette et domæne og derved få sig en “professionel” mailadresse.
Det handler ganske enkelt om at kommunikere professionelt.

Jeg vil måske godt købe noget af disse folk – men jeg går ud fra at det er vanvittigt billigt – og at kvaliteten ikke er for høj.
Det er måske en fordom – og der kan være mange gode grunde til at benytte disse mail-adresser. Men hvis du vil kommunikere med omverdenen og tages seriøst, hvorfor så ikke sende fra en professionel email-adresse?

Jeg har hørt, at en del benytter disse systemer med gratis emailadresser alene til maillister i netværk, for ikke at belaste mailboksen – det er som sådan et udemærket argument, – men hvorfor ikke bare oprette endnu en mailadresse i eget domæne – langt de fleste (om ikke alle) giver mulighed for at have flere mailadresser tilknyttet til domænet. Så kan man blot nøjes med at tjekke den adresse via webmail.

Hvad mener du om det?

Måske bruger du en gmail, yahoo eller hotmail til dine netværk – og måske dine kunder – vil du fortælle mig hvorfor?

Eller hvad synes du om det – hvilket signal afkoder du af det?

[tags] emailafsender, gmail, yahoo-mail, hotmail, netværk [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 16. april 2008 i kategorien: Diverse,Kommunikation . Andre indlæg af

2 kommentarer Skriv kommentar

 • 1. abelone glahn  |  16. april 2008 kl. 16:04

  Helt enig.
  læs, hvad du kan gøre i stedet, her i mit blogindlæg om samme emne:
  http://borsenmikroblogs.dk/abelone/2007/04/26/hotmail-er-helt-uprofessionelt/

  og læs yderligere om, hvordan du bruger din emailsignatur konstruktivt i “Dit virtuelle håndtryk”.

  Abelone Glahn

 • 2. Karina Bjerregaard  |  15. maj 2008 kl. 08:33

  Jeg bruger en yahoo.com-mail, fordi det fungerer for mig.
  Har haft den samme mailadresse i 12 år, og jeg har aldrig skullet bøwle med servernedbrud eller webmail. Og efterhånden kender jeg systemet ganske godt 😉
  Det er bare at logge på – og så har jeg adgang til alle mails, mapper etc. når jeg er fx. udenlands.
  If it ain’t broke, why fix it?

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: