En VIRKELIG god historie

Skrevet af Julie Lindegaard

Min søn på tre år sagde forleden til mig “Når jeg bliver mor engang, så vil jeg have en baby i maven” – Jeg grinede lidt og svarede: “Jamen du er jo en dreng – du bliver en mand, og derfor får du ingen baby i maven”.
Men hvad ved jeg egentligt om det?

Tja – åbenbart meget lidt – for ifølge Politiken er jeg åbenbart helt galt på den
De skriver:
Mand gravid i sjette måned…
Og både han og konen glæder sig til at blive forældre, når han har termin i juli.
Den videnskabelige forklaring er, at manden engang var en kvinde.
For 10 år siden skiftede han køn -via en delvis kønsoperation – men livmoderen beholdt han altså, og nu bliver han snart mor…

Så, ja, hvem ved – måske kan min søn få sine egne børn, når han vokser op?

Uanset hvad, så er historien god – fordi den er en sensation af de helt store – at den så er aktuel, nem at identificere sig med, og væsentlig betyder faktisk mindre – her er det sensationen, der brager igennem – eller hvad siger du?

Læs selv

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 6. april 2008 i kategorien: Diverse,Markedsføring . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: