En sjov lille test – at være i avisen

Skrevet af Abelone Glahn

I går, søndag, var jeg interviewet i Politikens Søndagsliv, som havde lavet en stor omtale af, hvordan man netværker på nettet.

Her til morgen har jeg fået adskillige invitationer til at joine både LinkedIn og Kommunikationsforum fra både kendte og ukendte.

Det er ret sjovt at se, at selv om det er vigtigt, har ingen af dem – foreløbig – angivet HVORFOR de vil være i netværk med mig, særligt ikke de mennesker, jeg overhovedet ikke kender. De har ikke kæret sig om at præsentere sig selv, men sender bare et link til sig.

Jeg afventer lidt for at se, om der er nogen af dem, der vil følge op med en begrundelse – jeg bryder mig nemlig ikke om at linke med nogen, jeg ikke har skabt relationen til – og det er ikke nok relation bare at få en autogenereret invitatiton “Hi ,I found you on LinkedIn”.

Men det er altid spændende med nye forbindelser, så nu venter jeg lidt endnu…..

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 2. juli 2007 i kategorien: Gode råd,Netværk og networking . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: