En helt almindelig dag på kontoret

Skrevet af Trine Kolding

Forrige fredag gik jeg efter en vellykket reception på ferie med champagne i blodet og min nye bog i hånden. I min planlægning havde jeg sat tid af til en blød opstart i dag mandag.

Men livet som selvstændig byder altid på spændende overraskelser. I går talte jeg med Nis Boesdal fra Formiddag på 4’eren. Han havde inviteret mig til at medvirke i dagens program, hvor vi skulle tale om bogen og om tidsbudgetter.

Men ak og ve – den ene af tvillingedrengene vågnede til morgen og var syg og dårlig. Enhver børnefamilies mareridt: en opgave man “ikke kan sige nej til” og et sygt barn! Heldigvis kom den uundværlige bedsteforælder os til undsætning. Så mens mor var i radioen, var barnet i den syvende himmel med sin farmor i hånden.

Nu er der middagslur, og så kan nogle af de andre opgaves nås. Det er utroligt, at det som regel lykkes at få tingene til at hænge sammen. Sommetider tænker jeg, at det sikkert også ville være kedeligt og rutinepræget uden alle disse overraskelser. Og dog – ind imellem ville det være rart med en “rigtig” helt almindelig dag på kontoret. Ingen afbrydelser – kun det planlagte…

Tilbage til hverdagen: På onsdag har jeg fornøjelsen af sammen med Børsens Forlag at afholde et arrangement i anledningen af bogen Få styr på tiden. Til vores store glæde er der allerede udsolgt. Så vi har besluttet at gentage succes’en den 27. november kl. 15.00-17.30. Hvis du ikke kunne komme onsdag eller ikke nåede at tilmelde dig, er her chancen for at sætte et nyt kryds.

Ha’ en dejlig almindelig dag på kontoret

[tags]Formiddag på 4’eren, DR, P4, Nis Boesdal, Få styr på tiden, Børsens Forlag, tidsbudgetter [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 22. oktober 2007 i kategorien: Bloggerhverdag,Tid . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: