Efterlysning!

Skrevet af Trine Kolding

Vi har alle sammen vaner, rutiner eller metoder, der hjælper os til at blive mere effektive og spare tid i hverdagen. Ofte er vi ikke bevidste om det, eller vi tror, at alle andre gør det samme.

Min erfaring er, at det ofte er simple ting, der gør den store forskel. Og at det langt fra er alle, der har “opdaget” det. Derfor efterlyser jeg dine tips og idéer til at spare tid og arbejde smartere. Både arbejdsmæssigt og privat.

Her er et mine yndlingstips: 

Gør det nu
Vi bruger rigtig meget tid på at flytte bunker. Vi tager fat i et stykke papir og tænker: “Nå ja, det skal jeg have ordnet. Jeg kigger på det senere”. Senere griber vi så fat i det samme papir, tænker det samme og lægger papiret fra os. Det sker mange gange i løbet af en dag. Tænk også på, hvordan du håndterer e-mails. Hvor mange gange har du ikke åbnet en e-mail, læst den og markeret den som ulæst med intentionen om at ordne det senere? Der er meget tid at spare på den konto. Væn dig til at gøre tingene med det samme i stedet for at udskyde. Selve udskydelsesadfærden og overspringshandlinger tager som regel længere tid end at komme i gang med opgaven og gøre den færdig.

 [tags]gør det nu, udskydelsesadfærd, overspringshandlinger, rutiner, vaner, effektivitet, mikrovirksomhed[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 13. juli 2007 i kategorien: Diverse,Tid . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: