Du stikker jo ikke heller ikke bare ordløst et visitkort og går, når du møder en, som du gerne vil i kontakt med, vel?!

Skrevet af Abelone Glahn

Netiekette på LinkedIn

Når man vil i kontakt med nogen, så taler man med dem, bruger ord, siger noget! Når du vil i kontakt med nogen online, ja så gør det samme – brug ord, fortæl, skriv!

I disse minutter rinder påsken 2013 ud. Vi har fået sommertid, skønt der er snedriver i haven, og udenfor er det ni grader og pivekoldt.

Formentlig derfor har mange været i gang på computeren ferien igennem, for havearbejde har været umuligt.
I løbet af ferien alene og frem til dette sekund har jeg fået 16 invitationer fra mennesker, som vil i kontakt med mig på LinkedIn. To af disse har skrevet en personlig besked til mig, resten bruger den engelske eller den danske komplet ligegyldige invitationstekst, som er autogenereret.
Jeg har harcelleret over dette tidligere, og gør det nu igen i dette indlæg, hvor jeg beder om, at man dog husker at invitere med en personlig besked, fordi det ellers betragtes som dårlig tone og i mine øjne direkte ødelæggende for den eventuelle kontakt.

Indlægget finder du her.

Må jeg samtidig minde om, at jeg den 11. april 2013 underviseri København  fire timer i, hvordan man bruger LinkedIn på den rigtige måde, og hvordan man derfor får det fulde udbytte af kontakter, grupper, virksomhedsside, og frem for alt – en god omgang med sine netværkskontakter.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 1. april 2013 i kategorien: Netværk og networking,Skarpe skud,Sociale medier . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: