Det tog ti år at tage springet til at blive flere end een

Skrevet af Abelone Glahn

First Link kommunikation - abelone glahn, finn sørensen, henrik kragelundNæsten på dato ti år efter, at jeg flyttede fra København og ud på landet og blev selvstændig med mit firma Amedia, har jeg nu taget endnu et spring ud på det dybe vand, nemlig ved at stifte et firma sammen med to andre.

Jeg har meget længe været tilfreds nok med at være mig selv, og med at arbejde i netværk. Jeg har arbejdet meget med konkolleger, ofte og tæt og også over længere perioder, men ikke så fast, at vi har kaldt os noget tilsammen.

MEN, et klart behov for at kunne løse større opgaver sammen med andre med supplerende kompetencer og fremstå som en større enhed har nu gjort, at jeg sammen med to andre har stiftet First Link, der tager sig af større kommunikationsopgaver særligt i forbindelse med bygningen af Femern Bælt forbindelsen.

Jeg er gået sammen med journalist Finn Sørensen og kommunikationsrådgiver Henrik Kragelund, fordi jeg ville arbejde sammen med andre “tunge drenge”, der havde en fortid, som jeg følte mig i godt selskab med. Begge har solide karrierer med i bagagen inden de selv gik selvstændige. For dem var det også et spring at gå sammen med andre, men vi er meget glade for samarbejdet, har allerede fået de første opgaver fra hånden, opgaver vi fik den samme dag, som vi åbnede forretningen.

Jeg afprøver nu i fuld udstrækning mange af de ting, jeg har skrevet om eller læst om i Børsen mikro bøgerne. Vi har blandt ndet taget udgangspunkt i samarbejdsaftalen fra Peter Linds bog og brugt den som skabelon for den, vi har skruet sammen for First Link, og haft nytte af de mange erfaringer, der er samlet i de andre bøger.
Det har selvfølgelig været en utrolig fordel, at jeg selv har skrevet en del af dem :-), og nu er det supersjovt at prøve væksttiltagene i full scale – selv!

[tags]firstlink, first link, henrik kragelund, finn sørensen, abelone glahn, femern bælt [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 17. september 2009 i kategorien: Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1. Abelone » Om at gå&hellip  |  8. oktober 2009 kl. 09:47

    […] har tidligere blogget om, at jeg har slået mig sammen med to andre for at drive et kommunikationsbureau , særligt med […]

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: