Det hele startede med…

Skrevet af Femi og Michael

Jeg (Michael) var i gang med at skrive mit speciale i Informatik på Aalborg Universitet og kunne ikke rigtig finde ud af, hvad jeg skulle lave, når specialet var afleveret. “Virkeligheden” truede, og jeg syntes ikke jeg var klar til at starte på en karriere. Ved en tilfældighed hørte jeg at man kunne komme til udlandet som praktikant med en organisation, der hedder IAESTE. Jeg skrev mig op til fem forskellige IT jobs og krydsede fingre for, at der var et til mig.

Jeg fik et job for 11 måneder som softwareudvikler hos Menlo Innovations i Michigan USA, og her arbejdede jeg fra juli 2005 til maj 2006. To uger efter jeg startede, kom Femi til Menlo som IAESTE trainee fra Belfast, Nordirland. Vi var venner fra dag et, og sammen med de øvrige IAESTE trainees, lavede vi en masse forskellige ting. Vi boede i byen Ann Arbor, som er en rigtig collegetown, med alt hvad der hører sig til af fester og gang i den. Byens universitet tiltrækker også mange talentfulde unge mennesker, så der var et meget interessant miljø. Jeg har skrevet meget mere om mine oplevelser i Ann Arbor her.

Femi og Michael fra Arb Design
Femi og Michael til BBQ på taget af Michaels kollektiv i Ann Arbor

Det var et fantastisk år i USA, og Femi og jeg var begyndt at snakke om, hvad vi skulle lave, når vi kom hjem. IT branchen hungrede efter folk, så det ville jo nok være let nok at finde noget, når vi nu kom med et års praktisk erfaring fra USA. Efter en aften i byen fulgtes vi ad igennem byen, og så kom ideen – vi kunne jo starte for os selv, lave det vi har lyst til og bruge alle de ting vi har lært her. Vi havde mange skøre ideer (som kun fulde venner på vej hjem fra barene kan have). Vi diskuterede det igen næste dag med klare hoveder og endte med at sige – why not?

Fem måneder efter pakkede Femi en enkelt kuffert og fløj til København og kort efter registrerede vi vores firma, og så var vi i gang.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 7. marts 2007 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: