Det højere mål!

Skrevet af Allan Ravn

Goddag til alle 🙂

Dette her er så mit første officielle indlæg på denne blog, www.borsenmikro.dk

Jeg har længe set frem til at kunne kommunikere på denne måde, og have muligheden for at deltage aktivt i folkedebatten om de emner der nu engang interesserer mig, såsom iværksætteri, strategi, præstationer over det normale, værdier, kvaliteten af vores liv og især det som jeg kalder “Det højere mål

Det højere mål! – Hvad er det? – Svar: At leve med overlæg og vide hvorfor!

For mig gælder det ikke blot om at have et job, starte en virksomhed, deltage i netværker osv osv. Men derimod kvaliteten af den aktion og det bidrag vi kommer med. Og til at navigere i dette, næsten essentielle spørgsmål, bruger jeg “det højere mål

– Hvad er det (ud over en lønchek) vi vil have ud af vores mange arbejdstimer?
– Hvorfor overhovedet gå på arbejde?
– Hvorfor starte en virksomhed?
– Hvad skal min virksomhed eller mit job, supplere og bidrage med til det liv jeg vil leve og ikke omvendt?

Disse spørgsmål, og mange flere, kan med stor effekt benyttes for at skabe perspektiv i vores daglige arbejds- og privatliv og være som en løftestang til at overkomme lidt mere, lidt hurtigere, og på et lidt højere niveau end vi måske har for vane 🙂

Hvad ville der f.eks. ske, hvis vi agerer på et højere niveau idag end vi gjorde i går, i forhold til vores kone/mand/kæreste/børn……altså de nærmeste??

Og hvad ville der ske med vores virksomhed hvis vi vidste hvad “det højere mål” var?

Med dette åbne spørgsmål vil jeg takke af for dette første indlæg fra min side på www.borsenmikro.dk

Jeg ser frem til at være aktiv på bloggen og glæder mig til at høre dine kommentarer!

Mange hilsner

Allan

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 15. januar 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: